psychiater amsterdam noord         

Meer resultaten voor psychiater amsterdam noord

Frans Stortelder Psychiater Amsterdam Centrum.
Lid NVPP Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie. Lid VKJP Vereniging voor Kinder en Jeugd Psychotherapie. Ik ben in mijn praktijk in bezit van een Kwaliteitsstatuut GGZ en een AVG-verklaring. Vergoeding via basispakket Zorgverzekering. Copyright 2018 Psychiater Amsterdam Privacyverklaring Website door Bureau Feith B.V.
Home Astrid Bakker, psychiater/psychotherapeut ggz Amsterdam.
Ik ben als psychiater/psychotherapeut gevestigd in Amsterdam Oost in de Domselaerstraat 20, 1093 MA te Amsterdam. Ik ben bereikbaar via het contactformulier op deze pagina. Als u dit invult, liefst met een korte toelichting, dan laat ik u per mail weten wanneer we telefonisch contact kunnen hebben. Toon meer
adhd specialist
Wie zijn de psychiaters, behandelaren van Psychiatrie Noord?
Maurice Kertokarijo is opgeleid tot arts aan de faculteit geneeskunde in Groningen en vervolgde zijn opleiding tot psychiater in het Universitair Centrum Psychiatrie Groningen. Hierna werkte hij binnen de spoedeisende psychiatrie te Amsterdam en verrichtte wetenschappelijk onderzoek aan het Max Planck Instituut te München. Terug in het noorden werkte hij als ouderenpsychiater en behandelcoördinator binnen GGZ Drenthe. Naast zijn huidige werkzaamheden binnen Psychiatrie Noord is hij nog actief als onderzoeker binnen het Universitair Centrum Psychiatrie Groningen.
campaign management google adwords
Contact Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam.
Buiten kantoortijden kunnen naastbetrokkenen in geval van een crisis contact opnemen met de meldkamer van de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam, 1e Constantijn Huygensstraat 38, tel. 020 523 54 33. Adressen regionale Acuut Behandelteams ABT. Acuut Behandelteam Centrum/Oud-West. 1e Constantijn Huygensstraat 38, 1054 BR Amsterdam, telefoon: 020-523 54 33. Acuut Behandelteam Noord.
wasmachine kopen
Sociale kaart Nederland Arkin Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam Acuut Behandelteam Noord.
Arkin Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam Acuut Behandelteam Noord. Het Acuut Behandelteam ABT Noord biedt psychiatrische hulp alsmede behandeling aan volwassenen 18 in acute psychische of psychiatrische nood. Problemen zijn vaak van ernstige psychotische of depressieve aard. Aanmelding en bereikbaarheid. Het Acuut Behandelteam is er voor de regio Amsterdam Noord.
telescoop ladder
Psychiatrie.
Een behandeling bestaat uit gesprekken, vaak aangevuld met medicijnen. Tijdens uw afspraken met de psychiater wordt steeds met u besproken wat het effect is van de medicijnen. Als dat nodig is wordt samengewerkt met psychotherapeuten uit de regio. Af en toe is een intensievere behandeling nodig, bijvoorbeeld een opname. In overleg met u kunt u dan worden doorverwezen naar een GGZ-instelling, zoals Mentrum. Naast de algemene psychiatrie hebben de psychiaters in het BovenIJ ziekenhuis ook hun speciale aandachtsgebieden, namelijk psychiatrische aandoeningen die voorkomen tijdens de zwangerschap en ADHD bij volwassenen. Wilt u deze pagina delen via Social media? Klik dan hier. Contact en afspraak. Nuttige links Psychiatrie. Naar overzicht Patiënteninformatie. Werken en Leren. Wie zijn wij. Pers en media. Tel: 020 6346346. Pers en media. Rechten en plichten. Compliment, klacht of suggestie? Kosten en verzekering. Bezoek tijdens de maaltijden. Post en bellen. Verloskundigen in de regio. Hart en vaatziekten ketenzorg. Patiëntinformatie over Zorgverlenersportaal. Werken en Leren. Wie zijn wij. Moeder Kind Centrum: gezinsgerichte zorg. Pers en media. BovenIJ in beeld. Vrienden van het BovenIJ ziekenhuis. Zorg voor ons milieu. Missie en visie. Mijn BovenIJ Zorgverlenersportaal. BovenIJ personeel Mijn BIJ. Statenjachtstraat 1, 1034 CS Amsterdam.
PuntP-specialist in behandelen van depressie, angst en bipolaire stoornis.
Ben jij familie of vriend van iemand die in zorg is bij PuntP onderdeel van Arkin? Weet jij uit ervaring hoe belangrijk de betrokkenheid en ondersteuning van de familie is bij behandeling en herstel van je naaste? Dan zijn we op zoek naar jou! 1018 WE Amsterdam.
Arkin geestelijke gezondheidszorg GGZ Amsterdam.
Opleiding tot Psychiater. De opleiding tot psychiater bij Arkin is breed van opzet en geeft gestalte aan de rol van Arkin als gespecialiseerde GGZ instelling voor psychiatrie en verslavingszorg in Amsterdam. In de opleiding is veel aandacht voor de contextuele invloed op de manifestatie van psychopathologie, de spoedeisende psychiatrie en het psychotherapeutisch perspectief op de psychiatrie.
192 psychiaters in Amsterdam.
Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Meest gewaardeerde psychiaters in Amsterdam. Does de Willebois, P.P.M. Laatst gewaardeerde psychiaters in Amsterdam. Psychiater Derks, F.P.J. Psychiater Does de Willebois. Psychiater Warnaar, H.V. Psychiater Does de Willebois. Psychiater Loo, A.M.

Contacteer ons