kinderpsychiater haarlem         

Zoeken naar kinderpsychiater haarlem

Willemiek Kooijman Psychiater.
De praktijk is gehuisvest in Praktijk Nieuwe Gracht, Nieuwe Gracht 5, Haarlem. Hier zijn nog drie kinder en jeugdpsychologen en een kinder en jeugdpsychiater zelfstandig werkzaam, waarbij we indien nodig en wenselijk samenwerken. Daar zal vooraf altijd toestemming voor worden gevraagd.
kijkshop
2 psychiaters met specialisatie kinder en jeugdpsychiatrie in Haarlem.
2 psychiaters met specialisatie kinder en jeugdpsychiatrie in Haarlem. Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 2 psychiaters met specialisatie kinder en jeugdpsychiatrie in Haarlem bekend. Er zijn nog geen waarderingen geplaatst. Het gemiddelde cijfer van alle psychiaters met specialisatie kinder en jeugdpsychiatrie in Nederland is een 7.8.
invoerkosten
47 psychiaters met specialisatie kinder en jeugdpsychiatrie rond Hillegom pagina 2.
De Bascule, academisch centrum voor kinder en jeugdpsychiatrie, Duivendrecht. GGZ Rivierduinen Kinderen en Jeugd, locatie Alphen aan den Rijn, Alphen aan den Rijn. Praktijk Nieuwe Gracht, praktijk voor kinder en jeugdpsychiatrische hulpverlening en opvoedingsvragen, Haarlem. Praktijk voor Psychiatrie en Psychotherapie A.E. Korthals Altes, R.H. Roberte Korthals Altes, kinder en jeugd psychiater / psychotherapeut, Amsterdam.
karwei glasfolie
ADHD Netwerk Adressen behandelaars.
Adres: Naritaweg 233. Postcode/plaats: 1043 CB Amsterdam. Telefoon: 06 41 789 401. Instelling: Anne Helpt Praktijk voor psychotherapie en hypnotherapie. Adres: Verspronckweg 3. Postcode/plaats: 2023 BA Haarlem. Adres: Postweg 88. Postcode/plaats: 9515 HB Venlo. Instelling: De Waag. Functie: Kinder en Jeugdpsychiater.
seo toolbar
Lorentzhuis.
Zij heeft veel ervaring opgedaan met onderwijs geven aan jonge dokters en psychiaters in opleiding. In haar praktijk voor kinderen van 0-23 jaar en hun ouders, is Saskia een algemeen kinderpsychiater. Zij is dus niet specialist op één terrein. Ze heeft meer dan gemiddeld ervaring in het werken met gezinnen en hun ouders die getroffen zijn door een traumatische gebeurtenis, en/ of waar kinderen last hebben van autismespectrum-en/of ADHD-problematiek.
slotenmaker amsterdam noord
Ria Langhout 0 tot 23.
2012 EM Haarlem. 023-78 50 443. Basis Specialistische GGZ. Psychiater/kinder en jeugdpsychiater. EMDR therapeut Kinderen en Jeugd. 1 dag / week. In de praktijk van Ria Langhout komen veel kinderen met ADHD, angstklachten en kinderen die traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt.
labradoodle pup
Op zoek naar kinderpsychiater voor diagnose Ouders Online.
Ik ben al aan het zoeken op internet maar wat een brei van informatie. Ik zoek gewoon een vrijgevestigde kinderpsychiater in de randstad die op korte termijn tijd heeft en niet een heel traject van een half jaar op poten gaat zetten. Ik hoop dat iemand hier wat ideeën heeft. Login of registreer om te kunnen reageren. vr, 25/04/2014 0833.: Geen idee of hij tijd heeft op korte termijn, maar ik heb wel goede ervaringen: dr. Login of registreer om te kunnen reageren. vr, 25/04/2014 0838.: Mw van Dongen en Thomas Lenz in Amsterdam, Lorenzhuis in Haarlem of LeoKannerhuis div vestigingen.
Lorentzhuis.
Soms zal de individuele therapie van het kind of de jongere voorop staan en wordt de ouder daarbij betrokken. Soms zal juist het coachen van en samenwerken met de ouders de kern van de behandeling vormen. Ook zijn wij geregeld op scholen in Haarlem en omgeving te vinden, omdat het leven van een kind of jongere zich voor een groot deel op school afspeelt.
Kinderpsychiater mevrouw R.W. Langhout te Haarlem, Nederland.
Langhout is psychiater en kinder en jeugdpsychiater sinds 2001. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie NVVP. Ook is zij lid van de regionale vereniging van Zelfstandig Gevestigde Psychiaters Zuid-Holland Noord Amstelland en Meerlanden. Er wordt gewerkt volgens de voorwaarden van deze vereniging lees verder. Langhout Haarlem www.

Contacteer ons