kinderpsychiater antwerpen         

Meer resultaten voor kinderpsychiater antwerpen

Groepspraktijk Achille.
Daarnaast heb ik ervaring als therapeut voor kinderen en jongeren bij Tejo Antwerpen. Enter the name for this tabbed section: Nele Van Ginkel. NELE VAN GINKEL. Master in de klinische psychologie, Universiteit Gent 2009. Systeemtherapeut in opleiding aan Interactie Academie sinds 2014. Ik heb ervaring in het werken met kinderen, jongeren en hun gezinnen. Dit als gezinsmedewerker en zelfstandig psychologe. Binnen Achille geef ik therapie aan kinderen, jongeren en gezinnen. Daarnaast begeleid ik ook ouders bij vragen rond de ontwikkeling van hun kind. Kinderpsychiater: op verwijzing van uw huis of kinderarts, volgens vastgelegde riziv-tarieven voor een geconventioneerde, geaccrediteerde kinderpsychiater.
plissé gordijnen verduisterend
Praten met een betrouwbaar psychiater.
014 73 83 87 t. Rijksweg 929 bus 6, 3650 Dilsen-Stokkem. 089 21 48 58 t. Pastoor Raeymaekersstraat 17, 3600 Genk. 089 36 73 30 t. Arenbergstraat 2, 2000 Antwerpen. 03 294 73 02 t. 011 75 80 56 f.
psycholoog antwerpen
Kinderpsychiatrie ZNA.
We behandelen zowel ernstige emotionele problemen zoals angst, depressie, of traumas, als gedrags en ontwikkelingsproblemen zoals hyperactiviteit, autisme of psychose. ZNA Universitaire Kinder en Jeugdpsychiatrie Antwerpen is onderverdeeld in drie afdelingen.: Jong kind en gezin tot en met 5 jaar.
inbouw vaatwasser
Kinder en jeugdpsychiatrie Antwerpen goudengids.be.
8 Universitaire Kinder en Jeugdpsychiatrie Antwerpen. Lindendreef 1, 2020 Antwerpen. Bekijk alle adressen voor ZNA. Child and adolescent psychiatry. 9 Centrum voor geestelijke gezondheidszorg Boomgaardstraat. Boomgaardstraat 7, 2018 Antwerpen. Bekijk alle adressen voor CGG VAGGA. Gezondheidscentra medische preventiediensten. Kinder en jeugdpsychiatrie.
bouwtechnische keuring verplicht
Dokter Kinderpsychiatrie Antwerpen 1207.be.
Vink het vakje aan om enkel te zoeken op deze activiteiten. Dokter Kinderpsychiatrie 6. Dokter kinderpsychiatrie in Antwerpen. Kinder en Jeugdpsychiater. Grotesteenweg 639, 2600 Berchem. Antoon van Dyckstraat 2 B1, 2018 Antwerpen. Miraeusstraat 33, 2018 Antwerpen. Lappersbrug 30, 2600 Berchem.
Kind en context Kinderpsychiater en groepspraktijk Antwerpen.
Consultaties gebeuren enkel op afspraak. Als de ontwikkeling niet vanzelf loopt en er vragen zijn rond opvoeding/aanpak. Wanneer er extra noden zijn vanuit kind en/of context. Goudenregenlaan 2 bus 10. 2610 Wilrijk Antwerpen. Copyright Kind en Context Site by SandenSEO.
Psychiater kinderen Antwerpen goudengids.be.
20 resultaten voor psychiater kinderen Antwerpen. 1 Dubois F. Grote Steenweg 639, 2600 Berchem Antwerpen. Kinder en jeugdpsychiatrie. 2 Feys Frederik. Markgravelei 51, 2018 Antwerpen. Kinder en jeugdpsychiatrie. Alle lokale resultaten tonen Andere interessante bedrijven in de buurt. 3 De Leerladder.
Wat doen we juist als kinderpsychiater en gezinstherapeut.
Dries Dewulf is kinderpsychiater en gezinstherapeut. Dewulf volgde zijn opleiding aan de Katholieke Universiteit Leuven, het UZ Gasthuisberg en Context UZ Leuven. U kunt bij hem terecht wanneer er een bezorgdheid is rond het functioneren van een kind of jongere. Samen met het kind of de jongere en zijn context wordt gezocht naar mogelijke verklaringen voor het vastlopen op terreinen als school, thuis en vrije tijd. Het kinderpsychiatrisch onderzoek wordt, indien nodig, aangevuld met psychodiagnostisch, logopedisch of psychomotorisch onderzoek. Dewulf werkt hiervoor nauw samen met andere hulpverleners. Diagnostiek staat in functie van het opstellen van een behandelingsplan op maat. Wanneer medicatie zinvol zou blijken, wordt die uiteraard steeds in samenspraak opgestart en nauwgezet opgevolgd. Dewulf heeft ervaring in diagnostiek en behandeling van onder meer ontwikkelingsproblemen zoals ADHD, autismespectrumstoornissen en ticstoornissen/ stoornis van Gilles de la Tourette, eetstoornissen, stemmings en angstproblemen o.a. separatieangst, fobieën, schoolweigering, dwangstoornissen, hechtingsproblemen, gedragsproblemen en ouder-kind relatieproblemen. Dries Dewulf 0484/73 13 53 info@hetforum.be. De praktijk is gelegen in de. Lange Leemstraat 171. De praktijk is goed bereikbaar. met het openbaar vervoer. Lange Leemstraat 171 2018 Antwerpen.
kinderpsychiaters mozaiek. MOZAIEK.
De samenwerking van een ervaren team van kinderpsychiaters, een psycholoog, logopediste en een kinesitherapeut maakt het mogelijk om de ontwikkelingspuzzel van het kind te belichten vanuit verschillende invalshoeken. Diagnostiek en behandeling kunnen op die manier afgestemd worden op de individuele noden van het kind.
Kinderpsychiatrie ZNA.
Vier essentiële waarden staan centraal in de zorg die ZNA Universitaire Kinder en Jeugdpsychiatrie Antwerpen biedt aan kinderen van 0 tot en met 17 jaar met een kinder en jeugdpsychiatrische problematiek.: Gericht op het kind met de focus op het gezin.;

Contacteer ons